Jaostot

 

Tampereen JHL ry (250) järjesti ammattialapäivän ”kyllä joku hoitaa” 18.2.2023 jäsenilleen.

Päivään kokoontui Tampereen kaupungin varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen ja Pirkanmaan Voimian JHL jäseniä.

Vieraiksi saimme myös JHL Sisä-Suomen aluepäällikön Helena Niemisen kertomaan edunvalvonnan tärkeydestä ja eduskuntavaali ehdokkaan Hanna Laineen. Hanna kertoi äänestämisen tärkeydestä. Ja äänestämällä pystymme vaikuttamaan. Annoimme kaikki myös äänestämislupauksen. Annathan sinäkin koska vain äänestämällä voit vaikuttaa.

Saimme myös vieraiksi JHL:stä Kasvatus- ja ohjausalan ammattialatoiminnan asiantuntijan Sanna Pihakiven ja Ravitsemis- ja puhtausalan ammattialatoiminnan asiantuntijan Virpi Matikaisen kertomaan molempien alojen ammattialatoiminnasta.

Ja kaiken kruunasi myös se, aamu alkoi maukkaalla aamupalalla ja päivä päätettiin lounasbuffeseen.

 

 

Yhdistyksen hallitus
Sisä-suomen aluepäälikkö Helena Nieminen
Eduskuntavaaliehdokas Hanna Laine
Rapulaiset verkostoinfossaan
Luennoitsija Virpi Matikainen
Yhdistyksen puheenjohtaja päivikarjalainen sekä valtakunnallisten verkostojen vetäjät Virpi Matikainen ja Sanna Pihakivi

Tampereen hyvinvointipalvelut JHL ry 250 yhdistyksessä toimii ammattialakohtaisia toimijoita, jotka hoitavat yhdessä asioitaan. Puheenjohtaja kutsuu ammattilaiset kokoukseen pohtimaan yhteisiä asioita.

Oman ammattialan kokoukseen ovat tervetulleita kaikki JHL ry 250 jäsenet.  

Jaostojen yhteinen minigolf 14.6.17 mukana oli kaikista alajaostoista, noin 30 innostunutta jäsentä. Ilma suosi meitä. Tavataan ensi vuonna uudestaan!