Pirkanmaan Voimia Oy

 

Tampereen JHL 250 ry jäsenet

 Ravitsemus - ja Puhtauspalvelun ammattilaiset Pirkanmaan Voimia

 

Pirkanmaan Voimia tarjoaa vuosittain 12 miljoonaa ateriaa mm. päiväkodeissa, kouluissa, sairaaloissa sekä ikäihmisten asumispalveluissa ja huolehtii myös monen kiinteistön puhtaudesta ja viihtyvyydestä.

Pirkanmaan Voimian JHL: set ruoka- ja puhtauspalveluyöntekijöiden ammattilaisilla (RaPu) on oma jaostonsa, joka tapaa kahden kuukauden välein sekä tarpeen vaatiessa useamminkin. Tapaamisesta tulee kutsu noin viikkoa ennen tapahtumaa henkilökohtaiseen työsähköpostiin. Tapaamiset järjestetään yhdistyksen toimistolla eli Puutarhakatu 16 B, 6 krs.  Mutta tällä hetkellä Koronan vallitessa syksyn 2021 aikana kokoontumiset pidetään Teamsin välityksellä. Toivottavasti vielä tämän vuoden puolella päästäisiin kasvotusten tapaamaan.

Tapaamisiin ovat tervetulleita kaikki Tampereen JHL 250 ry jäsenet jotka työskentelevät Pirkanmaan Voimiassa. Tapaamisissa on myös mukana Pirkanmaan Voimian palvelualueluottamusmiehet Outi Kataja, Nina Häyhä, Tiina Kangas, Pia Syrjälä, työsuojeluvaltuutettu Mia Järvinen ja henkilöstön edustaja hallituksessa Lea Päivärinne

Tapaamiset ovat vapaamuotoisia eli siellä on mahdollisuus keskustella ajankohtaisista asioista ja ennen kaikkea se on paikka jossa on mahdollisuus tulla kyselemään asioista ja kuuntelemaan muidenkin kuulumisia.

 

 

Terveisin Sari Nieminen