Tulevia tapahtumia

2024 Kesäretki Ensilään

Koko perheen kesäretki suuntautuu tänä vuonna la 15.6.2024 Tampereen Kisatoverien leiri- ja valmennuskeskus Ensilään Tampereen Aitoniemessä, Näsijärven rannalle. 

Tarjolla saunomista & uimista – uusi sauna sekä vanha hirsisauna, muistathan ottaa omat peseytymisvälineet matkaan! 

TaPJ:n tarjoamaa evästä (makkaraa yms. ja juotavaa) sekä nautinnollista yhdessä oloa pelien ja leikkien kera. Retki on maksuton!

Yhteiskuljetus tunnelmallisella museobussilla

Museobussin lähtö klo. 11.00 Keskustorin Vanhan kirkon tilausajopysäkiltä ja paluumatkalle lähdemme Ensilästä klo. 17.00 (ajomatka n. 30min suuntaansa).

Museobussiin mahtuu n. 50 osallistujaa, ilmoittautumiset tapj.sak@gmail.com. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Muistathan ilmoittaa erityisruokavaliosi ennakkoon. Myös omat eväät sallittuja. 

Ilmoittauduthan myös omalla autolla tullessasi tarjottavien riittävyyden varmistamiseksi. 

Ensilän osoite Kiikkisensola 5

Ohessa mainokset Kesäretkestä ja Vapusta

Tarkempia tietoja molemmista löytyy kotisivuiltamme

https://www.tapj.fi/kesaretki/2024/


23.3.24 Ammattialapäivä, mukana oli niin Varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen ammattilaisia sekä Pirkanmaan Voimia Oy:n ammattilaisia.

Menneitä tapahtumia tapahtumat

Tampereen yhteisjärjestön kautta meidän perinteeksi muodostunut Sorin Sirkuksen odotettu joulushow on jälleen  nähty 6.12.23 . Koko näytös oli varattu Tamperelaisille yhteisjärjestön alaisille JHL yhdistyksille. Alla  kuvia sirkuksesta.

N. 30 yhdistyksemme jäsentä lähtivät 9.12.2023 ostoksille Tuuriin. Saattoi siinä tehdä tontun hommia samalla. Lähtiessä oli monta kassia täynnä tavaraa. Mukana oli niin kotihoidon-, varhaiskasvatuksen -, puhdistuspalveluiden ,- sekä ravitsemispalveluiden ammattilaisia. Kiitos mukana olleille. Kuvia Tuurin kyläkaupasta ja sen kauniista talvimaasta.